Laatste nieuws over Netflix

Slot seizoen 5 Breaking Bad op Netflix

Eindelijk het is zover! De finale van seizoen 5 van Breaking Bad staat nu op Netflix! Netflix en Breaking Bad, het is een ideale combinatie, lijkt het. Toen eind vorig jaar de serie aan het Nederlandse aanbod van Netflix werd toegevoegd was Twitter te klein.

Schermafbeelding 2014-02-25 om 14.04.39

Haast iedereen was blij met verschijnen van deze topserie in ons land. Het heeft Netflix ongetwijfeld geen windeieren gelegd, want mogelijk heeft de mogelijkheid om Breaking Bad op Netflix te bekijken veel mensen over de streep getrokken om een abonnement af te sluiten.

Na een flinke binge-view sessie liepen veel fans al vlot tegen een teleurstelling aan.  Halverwege seizoen 5 stopte het seizoen en lang was het afwachten voordat het restant van de serie online gezet zou worden op Netflix. Begin dit jaar ontstonden al de vermoedens dat dit eind februari zou zijn en later werd bevestigd dat dit vermoeden behoorlijk klopte. Per 1 maart 2014 staan ook de laatste 8 afleveringen van Breaking Bad seizoen 5 online en dat is vandaag! Acht afleveringen van ongeveer 50 minuten. Dat is ruim 6,5 uur binge-watching! Dus wacht niet langer en start direct met kijken!

Het wachten op het restant van seizoen 5 moet overigens de moeite waard zijn geweest. Volgens de berichten schijnen het afleveringen van hoog niveau te zijn. Wij zijn benieuwd!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?