Laatste nieuws over Netflix

Seizoen The Flash noodgedwongen verkort; Riverdale onzeker

The Flash zal dit jaar niet eindigen met een finale. De laatste afleveringen van seizoen 6 zijn nog niet opgenomen en dat zal voorlopig door het coronavirus ook niet meer gebeuren. Dit laat The CW weten. Hoe het met onder meer Riverdale zal aflopen de komende periode is onzeker.

Finale nog niet opgenomen

Van drie series heeft The CW bekendgemaakt dat deze voortijdig zullen eindigen. Het gaat om Legacies, Supernatural en The Flash. Van deze drie is The Flash bij ons op Netflix te zien. Waar van de andere twee series het seizoen komende maand al noodgedwongen zal stoppen, is dat bij The Flash pas half mei het geval. Zover waren de opnames namelijk al gevorderd, maar de finale van seizoen 6 zal er niet komen. Het is nu onduidelijk of deze episodes in de zomer alsnog zullen verschijnen óf pas bij de start van het nieuwe seizoen in het najaar.

Riverdale afwachten

The CW laat weten dat ze iedere aflevering van hun series die al is opgenomen zullen gaan uitzenden. Onder meer The Flash en Riverdale liggen momenteel stil vanwege de geplande break. Over een goede week zullen de eerstvolgende episodes dan ook getoond worden. Of het seizoen van Riverdale ook verkort zal worden is nog onduidelijk. Supergirl is momenteel eveneens nog gaande en The 100 begint in mei. Hoever deze opnames waren gevorderd is op dit moment nog onbekend.

➡ Uitzendschema The Flash seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?