Laatste nieuws over Netflix

Alle seizoenen Gilmore Girls deze week op Netflix

Gilmore Girls Netflix
Netflix voegt nog deze week alle seizoenen van Gilmore Girls toe aan het aanbod. Dat heeft Lauren Graham, de grote ster van de serie, bekend gemaakt in een korte video op YouTube. Later dit jaar verschijnen er ook vier gloednieuwe afleveringen van Gilmore Girls op Netflix.

Vanaf vrijdag 1 juli is het zover. Dan kunnen alle seizoenen van Gilmore Girls die tussen 2000 en 2007 verschenen teruggekeken worden. Als dat met het oog op de naderende zomervakantie geen perfecte timing is… Lorelai (Graham) en Rory (Alexis Bledel) waren tien jaar geleden enorm populair en dat zijn ze nog steeds. Daarom besloot Netflix dat er een revival gemaakt moest worden. Dat heeft geresulteerd in vier nieuwe afleveringen van anderhalf uur, welke later dit jaar op Netflix verschijnen.

Gilmore Girls A Year in the Life op Netflix

Het vervolg op Gilmore Girls heeft Gilmore Girls a Year in the Life als titel meegekregen. Een logische titel, want de dames worden nog een keer een heel jaar gevolgd. Iedere aflevering bestaat uit één jaargetijde. Gilmore Girls A Year in the Life begint in de winter, waarna de lente, zomer en herfst volgen. Wanneer Gilmore Girls A Year in the Life op Netflix te zien is, is nog niet bekend gemaakt. Er wordt echter volop gespeculeerd en als de geruchten kloppen, dan is het in de herfst van 2016 zover!

De aankondiging van Lauren Graham:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?