Laatste nieuws over Netflix

Sense8 laat details zien van Finale Special

Sense8 heeft een enorm trouwe fanbase. Zij waren er deels voor verantwoordelijk dat Netflix toch nog een afsluitende film bestelde, nadat het de serie had gecanceld na twee seizoenen. Als een soort dankbetuiging toont Sense8 nu alvast een sneak peek van de Sense8 Finale Special.

Sensates

Sense8 draait om acht personen die elkaar aanvankelijk niet kenden. Zij woonden ook duizenden kilometers van elkaar vandaan. Maar op de één of andere manier stonden zij vanaf een bepaald moment met elkaar in contact. Ze konden met elkaar praten en elkaar te hulp schieten.

Dat laatste bleek nodig ook in de eerste twee seizoenen van Sense8. Juist door die bijzondere gave waren de Sensates in gevaar. Er werd op ze gejaagd en dus hadden ze de hulp van elkaar ook hard nodig. Ondanks de twee spannende seizoenen en het niet volledig afgeronde verhaal maakte Netflix eerder dit jaar bekend dat het stopt met Sense8. Zover lieten de fans van de serie het echter niet komen.

Sense8 Finale Special op Netflix

Netflix maakte bekend dat er een Sense8 Finale Special gemaakt zou worden. Dit was het resultaat van wekenlange protesten op internet door de trouwe fans van Sense8. Zij begonnen een petitie en op social media werden Netflix en de makers van de series bestookt met smeekbedes. Netflix en de Wachowski’s staken de hoofden bij elkaar en vonden dat er gehoor gegeven moest worden aan de smeekbedes van de fans. En dus werd bekend dat er een Sense8 Finale Special gemaakt zou worden.

Inmiddels zijn de opnames daarvan voltooid, zo constateerden wij onlangs al. De komende periode zal er dus achter de schermen bij Sense8 hard gewerkt worden om al het beeldmateriaal te verwerken en monteren. Het resultaat daarvan zullen we in 2018 zien, als Sense8 Finale Special in première gaat op Netflix. Zo lang wilde Sense8 de fans niet laten wachten. Daarom werd een filmpje geüpload met een sneak peek van het afrondende Sense8-verhaal. We zien niet alleen beelden van de opnames, maar ook de hordes fans van Sense8 die daar op af zijn gekomen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?