Laatste nieuws over Netflix

Serie met 100% Rotten Tomatoes-score gecanceld door Netflix

The Baby-Sitters Club is gecanceld. Deze serie werd jubelend ontvangen en kreeg uiteindelijk twee seizoenen. Daar blijft het echter bij, want Netflix heeft nu besloten om de serie gebaseerd op de boeken van Ann M. Martin te stoppen.

100% Rotten Tomatoes score

De eerste twee seizoenen van The Baby-Sitters Club zijn met recht een verborgen pareltje. De reeks stond nergens hoog in de toplijsten, op Rotten Tomatoes scoorde het eerste seizoen een score van 100%. Ook op IMDb doet de serie het goed met een 7,4, alleen wat wel opvalt is dat er relatief weinig stemmen zijn uitgedeeld. En daar zit gelijk het pijnpunt waarom de serie na twee seizoenen is gestopt.

 

Deadline kwam met het nieuws en sprak ook showrunner Rachel Shukert. “Ik wilde onderdeel uitmaken van de wereld van Ann M. Martin sinds ik zeven jaar oud was. Het liefst had ik nog twintig seizoenen gemaakt, toch ben ik trots op de seizoenen die er zijn verschenen.” Ondanks de goede ontvangst wist de serie het grote publiek niet te bereiken. Zodoende is er dus een punt gezet achter The Baby-Sitters Club.

Boeken in Nederlands te verkrijg

In de serie gaat het om een groep vriendinnen die samen een babysitters service starten. De serie is dus afgelopen, maar wil je wel meer verhalen over de club? Dat kan! De boeken van Ann M. Martin zijn namelijk ook vertaald in het Nederlands en te vinden op onder meer Bol.com.

➡ Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?