Laatste nieuws over Netflix

Serie op Netflix aanstaande over boek #Girlboss

Girlboss Netflix Serie

Girlboss Netflix Serie
Een groot succes had Sophia Amoruso met haar boek #Girlboss en Netflix zorgt er voor dat dit verhaal vertaald wordt naar het kleine scherm. Vanaf april 2017 is de serie Girlboss op Netflix te zien, met dertien afleveringen over het leven van Amoruso.

Sophia Amoruso is niet alleen schrijfster van het boek #Girlboss. De Amerikaanse richtte in 2006 haar bedrijf Nasy Gal op en dat is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal mode-imperium. Amoruso was tot haar 22 helemaal niet zo tevreden over haar leven. Ze wist niet zo goed wat ze wilde worden, totdat ze eBay ontdekte. Ze begon met het verkopen van vintage kleding en voor ze het wist had ze hier grote successen mee. Uiteindelijk vloeide Nasty Gal hier uit voort en inmiddels is dat bedrijf zeer succesvol, met ruim 350 mensen in dienst en een omzet van ruim 100 miljoen dollar.

Het leven van Amoruso kreeg dus een bizarre wending en dat heeft ze op papier gezet in #Girlboss. Kay Cannon heeft het verhaal verder uitgewerkt en een serie mee ontwikkeld. Cannon werkte eerder al aan Pitch Perfect 1 & 2 en 30 Rock. Amoruso zelf is ook betrokken bij de serie over haar leven. Zij is één van de executive producers, net als Charlize Theron (Monster, Young Adult), Laverne McKinnon en Beth Kono (Denver & Delilah) en Christian Ditter (How to Be Single). Sophia Amoruso wordt gespeeld door Britt Robertson. De cast bestaat verder uit: Ellie Reed (Annie), Alphonso McAuley (Dax), Johnny Simmons (Shane) and Dean Norris (Jay). Girlboss seizoen 1 is vanaf april 2017 op Netflix te zien.

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?