Laatste nieuws over Netflix

Sex Education keert terug met seizoen 2 in januari

Het tweede seizoen van Sex Education zal in januari te zien zijn op Netflix. Daarmee is de nieuwe reeks exact een jaar na de release van de serie te zien. In januari 2019 was het verhaal een grote verrassing en op 17 januari 2020 gaat het dus verder.

Otis Milburn: een onervaren en sociaal onhandige scholier

Sex Education is het verhaal van Otis Milburn: een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder (en sekstherapeute) Jean woont. In seizoen 1 startten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie van waaruit Otis zijn ‘ervaring’ en advies op het gebied van seks met zijn medeleerlingen deelde. In seizoen 2 moet laatbloeier Otis zijn recent ontdekte seksuele driften leren beheersen om de relatie met zijn vriendin Olga te doen slagen.

Nieuwe leerlingen in de stad

Tegelijkertijd wordt de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van chlamydia waardoor seksuele voorlichting nóg belangrijker wordt. En de komst van een aantal nieuwelingen in de stad zorgt voor flink wat onrust. De serie is geschreven en gecreëerd door Laurie Nunn. Het tweede seizoen zal vanaf 17 januari te zien zijn op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?