Laatste nieuws over Netflix

Sex Education seizoen 3 aangekondigd door Netflix

Netflix heeft een derde seizoen van Sex Education aangekondigd. De Netflix Original werd op 17 januari 2019 voorzien van het tweede seizoen en nu bijna een maand later heeft de streamingdienst laten weten dat er een vervolg komt. Dat werd duidelijk door middel van een YouTube-video.

Sex Education

In Sex Education draait het allemaal om Otis Milburn. Een onervaren en sociaal onhandige scholier. Hij woont bij zijn moeder, een sekstherapeute. Mede met haar advies achter de hand besluit Otis samen met zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie op te zetten. Daarin deelt Otis zijn net opgedane ervaring en advies op het gebied van seks met zijn medeleerlingen.

Sex Education seizoen 3 op Netflix

Sex Education keert terug voor een derde seizoen. In een video waarin Alistair Petrie ons een rondleiding geeft door de kunsttentoonstelling van Moordale High wordt duidelijk dat er een derde seizoen is besteld. “Hoe zal het deze engeltjes vergaan?”, vraagt Petrie zich af bij de rondleiding.

“Om daarachter te komen zul je seizoen drie moeten kijken.” Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid volgt dat seizoen in 2021.

Bekijk de aankondiging van seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?