Laatste nieuws over Netflix

Shaft met Samuel L. Jackson debuteert eind juni op Netflix

De film Shaft zal vanaf 28 juni exclusief te zien zijn op Netflix. De sequel van de film uit 2000 met dezelfde titel zal in de Verenigde Staten twee weken eerder worden gelanceerd in de bioscoop, mondiaal verschijnt de film vervolgens op Netflix. De trailer is nu ook verschenen en is hilarisch.

Samuel L. Jackson in Shaft

Samuel L. Jackson zal opnieuw een hoofdrol vertolken, net zoals negentien jaar geleden. Regisseur John Singleton was in 2000 verantwoordelijk voor Shaft, maar hij is recent overleden. Ditmaal lag het project in handen van Tim Story en schrijvers Kenya Barris en Alex Barrow. Naast Samuel L. Jackson zijn er rollen voor Jessie T. Usher, Richard Roundtree en Alexandra Shipp.

Moord onder verdachte omstandigheden

John Shaft jr. (gespeeld door Usher) is een FBI-agent en een cybersecurity expert. Zijn beste vriend komt onder verdachte omstandigheden te overleden en dat doet hem besluiten om zijn legendarische vader John Shaft II (Jackson) te vragen hem te helpen om de waarheid boven tafel te krijgen. Daardoor duiken vader en zoon in de onderwereld van Harlem. En tijdens hun zoektocht gaan ze ook een team vormen met de oudste van de familie: John Shaft (Roundtree).

Bekijk alvast de trailer van Shaft

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?