Laatste nieuws over Netflix

Sherlock Holmes spin-off The Irregulars al verlengd voor release

The Irregulars lijkt een goede toekomst voor zich te hebben op Netflix. De spin-off van Sherlock Holmes zal eind maart worden gelanceerd op de streamingdienst. En ondanks dat de serie dus nog niet eens is verschenen, heeft Netflix al wel groen licht gegeven voor het maken van een tweede seizoen.

The Irregulars in de straten van Londen

Op 26 maart zal de Sherlock Holmes spin-off die zich afspeelt in de Victoriaanse tijd worden gelanceerd. Daarin ligt een keer niet de focus op Sherlock of zijn kompaan dokter Watson, maar op de straatkinderen die Sherlock altijd inzet om klusjes voor hem te doen. The Irregulars wagen zich door de straten van Londen en moeten misdaden op zien te lossen. Waar af en toe een bovennatuurlijk tintje voorbij komt.

Opnames in Liverpool

Officieel heeft Netflix nog geen verlenging aangekondigd, toch blijkt dit al wel te zijn gebeurd. Production Weekly heeft namelijk al weten te achterhalen dat de opnames voor het tweede seizoen staan gepland voor deze zomer in Liverpool. Een geliefde locatie om Britse series uit het verleden op te nemen, want momenteel wordt Peaky Blinders seizoen 6 daar gedraaid. Waardoor ook de cliffhanger rondom Tommy alvast beantwoord lijkt.

Officiële melding komt snel

Tom Bidwell is toegevoegd aan de productie als schrijver voor The Irregulars seizoen 2, de rest van het productieteam komt terug. Het is niet voor het eerst dat Netflix zonder dit al te communiceren een serie verlengd, dit gebeurde al met Warrior Nun, Virgin River en Bridgerton. In alle gevallen kwam de officiële mededeling snel na de release van het eerste seizoen. In het geval van The Irregulars wordt dit dan ook begin april verwacht.

➡ Bekijk de trailer van The Irregulars

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?