Laatste nieuws over Netflix

She’s Gotta Have It krijgt een vervolg op Netflix

She's Gotta Have It seizoen 2 Netflix

Er is door Netflix een tweede seizoen van She’s Gotta Have It besteld. Dat maakten creator Spike Lee en actrice DeWana Wise op nieuwjaarsdag bekend middels een filmpje op social media.

Film

Spike Lee bracht in 1986 She’s Gotta Have It als film uit. Dit was zijn eerste film en ondanks dat de film geen kaskraker was, betekende She’s Gotta Have It wel de doorbraak van Spike Lee als regisseur. Zo’n dertig jaar later werd She’s Gotta Have It dus nieuw leven in geblazen.

Netflix bestelde het eerste seizoen van She’s Gotta Have It en sinds 23 november zijn de tien afleveringen beschikbaar. De komische serie heeft nog voldoende potentie en dus vroeg de streamingdienst een tweede seizoen aan.

She’s Gotta Have It seizoen 2 op Netflix

Spike Lee maakte het nieuws van She’s Gotta Have It seizoen 2 zelf wereldkundig via social media. In een nieuwjaarsvideo wenste hij niet alleen al zijn volgers een gelukkig nieuwjaar, hij had ook goed nieuws voor ze door She’s Gotta Have It seizoen 2 aan te kondigen. Ook van actrice DeWanda Wise verscheen een filmpje op social media waarin ze vierde dat ze voor tenminste nog één seizoen in de huid van Nola Darling mag kruipen.

In het eerste seizoen van She’s Gotta Have It zagen we al hoe Nola Darling met de een na de ander het bed in dook en er uiteindelijk drie minnaars op na hield. De komische serie over Darling gaat later in 2018 dus verder, met een nieuwe kijk op het drukke leven van haar. She’s Gotta Have It seizoen 2 zal in tegenstelling tot het eerste deel niet uit tien afleveringen bestaan. Er worden voor het tweede seizoen acht nieuwe afleveringen opgenomen.