Laatste nieuws over Netflix

Shooter seizoen 2 ingekort door beenbreuk ‘Bob Lee’

Een tegenvaller voor de fans van Shooter: het tweede seizoen zal met twee afleveringen worden ingekort door de beenbreuk van Ryan Phillippe. Dat meldt Deadline, nadat zij contact hebben gehad met Paramount TV, het productiebedrijf van Shooter.

Beenbreuk

Ryan Phillippe liep op 16 juli een nare beenbreuk op, na een ‘freak accident’ te hebben gehad. De acteur speelt in Shooter Bob Lee Swagger en via social media liet hij weten dat het gebeurde tijdens een familieuitje en dus niet op de opnamelocatie.

Phillippe sprak tevens de verwachting uit dat de productie van het tweede seizoen van Shooter niet in gevaar zou komen. Hij rekende er op dat hij op tijd hersteld zou zijn van de beenbreuk om de opnames van Shooter seizoen 2 te hervatten. Nu blijkt dat dit toch niet haalbaar is voor Phillippe. Op het moment van het ongeluk waren de opnames voor de afleveringen 9 in volle gang. Er stonden tien afleveringen gepland en er is nog even geprobeerd om verder te werken na het wegvallen van Phillippe, maar Deadline weet dat de productie inmiddels stilligt.

In een verklaring aan Deadline laat Paramount TV weten dat het volledige herstel van Phillippe nu voor gaat en dat na goed overleg met de partijen is besloten om seizoen 2 van Shooter in te korten. Er zullen daarom niet tien, maar acht afleveringen gemaakt worden. Ook in deze aflevering zouden gebeurtenissen plaatsvinden die door kunnen gaan voor een seizoensfinale, laten betrokkenen weten. In september zal Shooter seizoen 2 dan tot een einde komen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?