Laatste nieuws over Netflix

Shooter seizoen 3 is besteld; Bob Lee Swagger keert dus terug

Shooter gecanceld na drie seizoenen

Shooter seizoen 3 is besteld door de Amerikaanse zender USA. In Nederland is Shooter via Netflix te zien en via de streamingdienst werd de serie ontzettend populair. Het abrupte einde van het tweede seizoen 2 zorgde voor verbazing, maar er komt dus een vervolg.

Gebroken been

Het tweede seizoen zou uit tien afleveringen bestaan, maar moest noodgedwongen ingekort worden met twee afleveringen. Ryan Phillippe, de vertolker van Bob Lee Swagger, brak namelijk zijn been tijdens een familieuitje. De uitzendingen waren toen al van start gegaan, maar nog niet alle opnames waren voltooid.

Het productieteam van Shooter moest dus creatief om gaan met de beelden die er waren. Het zorgde voor een behoorlijke cliffhanger van het tweede seizoen, maar de kijker voelde dat het verhaal niet af was. Vertwijfeld werd op social media afgevraagd wanneer de volgende aflevering zou komen, maar het seizoen was toch echt ten einde. Gelukkig komt er toch een vervolg.

Shooter seizoen 3 op Netflix

Of Shooter seizoen 3 weer op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend. De afgelopen twee seizoenen werd de populaire serie van USA in Nederland aangeboden door Netflix. Ook na twee seizoenen is de reeks nog altijd ontzettend populair, dus vanuit dat oogpunt lijkt het logisch dat Netflix de deal met USA door wil zetten. De bevestiging van Netflix moet echter nog komen.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor Shooter seizoen 3 begonnen, zo liet Ryan Phillippe weten op social media. De opnames van Shooter seizoen 3 zullen vervolgens in januari 2018 van start gaan. Het derde deel moet dan vervolgens later in het jaar te zien zijn in Amerika. Netflix zorgde er de afgelopen seizoenen voor dat de aflevering daags na de uitzending in Amerika in Nederland ook te bekijken was. Wanneer Shooter seizoen 3 verwacht mag worden is nog niet exact bekend. Seizoen 1 ging in 2016 van start in november, seizoen 2 begon in juli 2017. Ergens tussen die maanden zal seizoen 3 vermoedelijk starten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Shooter seizoen 3 te zien is op Netflix? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!