Laatste nieuws over Netflix

Showrunner Sweet Magnolias deelt veelbelovende update over seizoen 4

Sheryl J. Anderson heeft een veelbelovende update gedeeld over het vierde seizoen van Sweet Magnolias. De romantische dramaserie was tot op heden een groot succes op Netflix en gelukkig komt er ook nog geen einde aan. Anderson heeft nu zelfs laten weten dat achter de schermen al hard gewerkt wordt aan gloednieuwe afleveringen.

Vernieuwd

Netflix maakte in oktober het goede nieuws bekend dat Sweet Magnolias vernieuwd is voor een vierde seizoen. Tot die tijd hield men de kaken stijf op elkaar en was het gissen of er nog een vervolg zou komen. Het derde seizoen eindigde tenslotte niet met een grote cliffhanger, waardoor het er even naar uitzag dat het over en uit was. Dat is gelukkig niet het geval.

Veelbelovende update

Sterker nog, achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan nieuwe afleveringen. Nu de schrijversstaking officieel over is, laat showrunner Sheryl J. Anderson van zich horen via Instagram. De scripts voor de nieuwe afleveringen worden momenteel geschreven. “Nu het nieuws bekend is, dacht ik dat je het misschien leuk zou vinden om de briljante mensen te ontmoeten die met mij samenwerken om seizoen 4 van Sweet Magnolias te maken. Je zult genieten van wat ze maken.”

Wanneer we met die nieuwe afleveringen aan de slag kunnen, is op dit moment nog niet bekend. De verwachting is dat Sweet Magnolias seizoen 4 ergens in 2024 op Netflix wordt gelanceerd. Onderaan dit artikel vind je een foto van het schrijversteam.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sheryl J. Anderson (@sheryljanderson)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?