Laatste nieuws over Netflix

Showrunner verklapt details over Riverdale seizoen 3

Roberto Aguirre-Sacasa ging na de seizoensfinale van Riverdale het gesprek aan met The Hollywood Reporter. In dat gesprek gaf de showrunner het één en ander prijs over wat we van een derde seizoen mogen verwachten. Zo kunnen we in het derde seizoen onder meer een strijd tussen Hiram en Archie verwachten.

Hiram vs. Archie

In het derde seizoen van Riverdale is een grote weggelegd voor Archie en Hiram. Helemaal nadat Archie in de seizoensfinale van seizoen 2 werd opgepakt. “Dit seizoen was Archie een beetje bedwelmd door Hiram, zijn kracht, zijn meedogenloze ideeën en de manier waarop hij zich een weg door de wereld baant. Aan het eind van het seizoen kwam Archie weer terug aan de goede kant, maar zijn daden uit seizoen twee zullen consequenties hebben. Ik denk dan ook dat Hiram en Archie één van de belangrijkste conflicten van seizoen 3 zal zijn.

Duistere kant

Nu Hal Cooper een tweede persoonlijkheid lijkt te hebben, is het de vraag of dat ook geldt voor Betty. Heeft ze echt een duistere kant? “De eerste twee seizoenen hebben we Betty’s duisternis verkend en ik denk dat dat altijd een deel van haar karakter blijft. Het voelde alsof de zwarte pruik een eigen leven is gaan leiden. De duisternis werd door Betty ontkend of het nam haar over. Het was een probleem om te begrijpen, ik denk dat dat doorgaat.”

Hint voor seizoen 3

De grote vraag is inmiddels waar Riverdale seizoen 3 over gaat. Gelukkig werd ook daar aandacht aan besteed in het interview. De showrunner werd gevraagd in welke aflevering van seizoen 2 fans hints moeten zoeken om erachter te komen weer het derde seizoen van Riverdale over gaat. “Dat is een zeer goede vraag. Ik zou terugkijken naar aflevering zeven van dit seizoen.”

Lees ook: Wanneer keert Riverdale terug voor seizoen 3?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?