Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Showrunner verklapt: Overleeft iedereen de Virgin River cliffhanger?

Het tweede seizoen van Virgin River liet ons achter met verschillende grote vragen. De grootste vraag is misschien wel hoe het nu verder moet met Jack. Zo zagen we in de laatste minuten van de seizoensfinale van seizoen 2 dat Jack hevig bloedend op de grond werd gevonden door Mel met een schotwond in zijn buik. Showrunner Sue Tenney lijkt al verklapt te hebben of hij de schotwond overleeft.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 2 nog niet hebt gezien

Lot Jack

De grote vraag die ons de komende seizoenen bezig gaat houden, is wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Showrunner Sue Tenney waarschuwde in gesprek met Parade alvast: “Het enige wat ik kan zeggen, is dat niet alles is wat het lijkt.” Het is dan ook maar de vraag of bijvoorbeeld Calvin of Brady wel verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Het zou ook een complete buitenstaander kunnen zijn zoals de tweelingbroer van Wes of misschien wel Charmaine.

Aan het begin van seizoen 3 lijken we antwoord te krijgen op misschien wel de belangrijkste vraag: Overleeft Jack het schot? Voor nu ziet het er goed uit, want Mel lijkt er op tijd bij en de kogel lijkt niet op een gevaarlijke plek te zeggen. Ook Tenney hint naar een terugkeer van Jack. “Als je de boeken hebt gelezen, weten we allemaal dat Jack en Mel voorbestemd zijn om samen te eindigen.”

➡ Lees ook 3 Theorieën voor choquerende cliffhanger Virgin River

Lizzie en Ricky

In het tweede seizoen maakten we ook kennis met een nieuw koppel. Het gaat om Connie’s nichtje Lizzie (Sarah Dugdale) en Ricky uit de bar. “Sarah was een goede vondst en de karakters zijn goed samen, echte tegenpolen. Als we in Lizzie’s verleden duiken en in haar vorige relaties, wordt het heel duidelijk waarom iemand als Ricky zo aantrekkelijk voor haar is”, gaf Tenney alvast een tipje van de sluier voor seizoen 3 tegenover TVLine. Ook over Ricky komen we in de toekomst meer te weten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?