Laatste nieuws over Netflix

Showrunner verklapt: Walter en Jesse in slotseizoen Better Call Saul?

Al sinds de start van Better Call Saul is de grote vraag welke personages uit Breaking Bad hun opwachting zullen maken. Het slotseizoen van Better Call Saul staat voor de deur en gaan we daarin eindelijk Walter White en Jesse Pinkman zien? Showrunner Peter Gould heeft nu antwoord gegeven.

Saul Goodman

Hing Better Call Saul in de eerste seizoenen misschien vrij veel op de Breaking Bad-vibe, inmiddels is de reeks met Saul Goodman in de hoofdrol volledig uit de schaduw van deze serie gekomen. De noodzaak om bijvoorbeeld Walter en Jesse te laten verschijnen is steeds kleiner. Gould, eerder ook de showrunner van Breaking Bad, kreeg de afgelopen jaren al vaker de vraag of de heren te zien zouden zijn in Better Call Saul. Nu heeft hij in een interview met Collider heel duidelijk antwoord gegeven.

Geen verplichting

“Ik denk dat we geen verplichting meer hebben om Walter en Jesse te laten verschijnen, al is het maar doordat ze vorig jaar al te zien waren in El Camino. Ondanks dat zou ik heel graag weer met ze willen werken. Bryan Cranston (Walter, red.) is een geweldige acteur maar ook een geweldige regisseur. Aaron Paul (Jesse, red.) is misschien wel de vrolijkste man die ik ooit heb ontmoet, hij maakt iedereen om zich heen gelukkig. Dus dat zou ik graag terug willen hebben, maar voor het verhaal is het niet noodzakelijk.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?