Laatste nieuws over Netflix

Sinterklaas Tip: Netflix spellen, boeken en kleding voor jouw verlanglijstje

Sinterklaas is weer in het land en het is dan ook tijd om je verlanglijstje te maken. Inmiddels zijn er zoveel toffe Netflix-series dat er ook heel wat leuke spellen, boeken en andere items te vinden zijn over de reeksen. We hebben er een aantal op een rij gezet, die je misschien wel op je lijstje wil zetten!

Netflix bordspellen en triviant

Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat leuke spellen te vinden. Stranger Things heeft een eigen Monopoly, met zelfs een speciale Collectors Edition. In de serie spelen de jongens regelmatig Dungeons N Dragons, het kan dan natuurlijk niet uitblijven dat er een speciale Stranger Things Dungeons n Dragons-versie is.

Peaky Blinders heeft met Under New Management een eigen bordspel, waar er van Friends voor de echte fans een Trivial Pursuit is. Weet jij alles van de vriendengroep? Dan is dit je kans om dat te bewijzen. Dat geldt ook voor grote fans van The Big Bang Theory, deze sitcom heeft eveneens een Trivial Pursuit-editie. Raj zet in het spel regelmatig een murder mystery uit voor de groep en dit kun je thuis ook spelen met Cluedo: The Classic Mystery Game van TBBT.

The Walking Dead heeft met No Sanctuary een eigen game, net zoals Breaking Bad The Boardgame verkrijgbaar is, Cluedo Sherlock en Pablo Escobar The Boardgame.

Netflix boeken

Er zijn heel wat series en films die gebaseerd zijn op een boek. Ben je fan van een serie is het vaak leuk om te lezen waar het verhaal op is gebaseerd. Zo zijn alle boeken van Pretty Little Liars te vinden, net zoals het boek van You. Het veelbesproken 13 Reasons Why verscheen eveneens eerst op papier. Omgekeerd verschijnen er ook juist boeken naar aanleiding van series. Zo is er van The Crown het officiële verhaal achter de serie en van Riverdale is er een boek verschenen hoe het allemaal begon.

Netflix kleding

Kleding van Netflix en series is ook volop te vinden. Dat kan al jong beginnen, met rompertjes en de tekst: Sssssst… Mama en ik zitten te netflixen! Ook zijn er volop hoodies te vinden met Netflix and Chill. Altijd al eens een gevangenispak willen hebben van Orange is the New Black? Of de overvalsoutfit van La Casa de Papel? Het kan! Een trui van Narcos met ‘Plata o Plomo‘ is eveneens te vinden.

Kinderseries op Netflix

Ook voor de kinderen is er uiteraard volop leuks te vinden. Er staan veel kinderseries op Netflix en van deze titels is heel wat te vinden. Van Peppa Pig, Paw Patrol, Nijntje, Spirit Samen Vrij, Tip de Muis en Casper en Emma zijn pagina’s vol met speelgoed, boekjes, knuffels en puzzels te scoren.

Netflix kalenders en muziek

Tenslotte kun je heel 2020 genieten van je favoriete serie door middel van een kalender. Zo is er een 2020 kalender van Outlander, Peaky Blinders én BoJack Horseman. Er zijn stickers van Stranger Things, een notitieboekje van The Punisher en LP’s van 13 Reasons Why, Stranger Things en The End of the F***ing World. Kortom genoeg om je verlanglijstje helemaal vol te pennen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?