Laatste nieuws over Netflix

Six Feet Under de ‘novemberserie’ van HBO die naar Netflix komt

Het is inmiddels een maandelijks zekerheidje. Er verschijnt een nieuwe seizoen van HBO op Netflix. De afgelopen periode hebben we al veel fraais zijn verschijnen zoals Ballers, Band of Brothers en True Blood. In november is het tijd voor de volgende knaller: Six Feet Under met een jonge Michael C. Hall.

Begrafenisonderneming

Six Feet Under is een verwijzing naar begrafenissen waar de kisten onder de grond verdwijnen. Deze HBO-serie draait dan ook om een begrafenisonderneming. Dit klinkt als zware kost, maar de serie heeft juist een zeer hoog komisch gehalte. De reeks is gemaakt door Alan Ball, die heel wat grote producties achter zijn naam heeft. En de cast bestaat uit onder meer Michael C. Hall (later furore gemaakt als Dexter), Peter Krause, Frances Conroy en Lauren Ambrose.

Beste slot ooit?

Op 1 november zal Six Feet Under op Netlfix verschijnen. De serie draaide vijf seizoenen van 2001 tot en met 2005, met in totaal 63 afleveringen. Iedere episode opent met een sterfgeval, wat als rode draad door de aflevering loopt. En ondertussen zien we hoe de familie Fisher zich ontwikkeld door Los Angeles. De serie is overladen met prijzen en veelal wordt de laatste aflevering genoemd als één van de beste ooit van een serie. Dit kunnen we dus zelf gaan beoordelen op Netflix vanaf november.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?