Laatste nieuws over Netflix

Sky Rojo van La Casa de Papel-maker in maart op Netflix

Sky Rojo is de nieuwste serie van Alex Pina. De bedenker van La Casa de Papel lanceert zijn derde serie op Netflix. Na vorig jaar White Lines is het nu dus de beurt aan Sky Rojo. Deze pittige actieserie zal in maart verschijnen op de streamingdienst.

Stay alive for five more minutes

Stay alive for five more minutes. That’s the plan. De nieuwe actieserie van de makers van La Casa de Papel geeft kijkers adrenalineshots in hoog tempo, met afleveringen van 25 minuten. Het is de opzwepende tekst die wordt meegegeven bij de nieuwe Spaanse serie. Er verschijnen acht afleveringen, met daarin drie dames in de hoofdrol: Coral, Wendy en Gina.

Op zoek naar vrijheid

De protagonisten van Sky Rojo, Coral, Wendy en Gina ontvluchten hun huidige bestaan in Las Novias Club op zoek naar vrijheid. Ondertussen worden ze achtervolgd door Romeo – hun pooier – en zijn handlangers Moisés en Christian. De vrouwen belanden in een hectische en chaotische road trip, waarin ze geconfronteerd worden met allerlei mogelijke gevaren waarbij elke seconde hun laatste kan zijn. Hierdoor wordt hun vriendschap steeds hechter en ontdekken ze wat echt belangrijk is: dat ze samen sterk staan om hun leven weer op te bouwen.

Tweede seizoen al bevestigd

Het eerste seizoen komt op 19 maart op Netflix. De opnames hiervoor vonden plaats in zowel Madrid als op Tenerife. Het goede nieuws is dat er al een tweede seizoen is bevestigd door Netflix. Alex Pina is daarnaast bezig met het slotseizoen van La Casa de Papel, die later dit jaar wordt verwacht.

Bekijk de trailer van Sky Rojo

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?