Laatste nieuws over Netflix

Horrorserie Slasher krijgt toch een vierde seizoen: Reunion

Slasher seizoen 2 Netflix

De horrorserie Slasher gaat op voor een vierde verhaal. Het is alweer anderhalf jaar geleden dat het derde deel van de anthologiereeks op Netflix verscheen. Het was daarna lang stil, maar nu is er toch een vierde verhaal met ongetwijfeld weer een angstaanjagende gemaskerde moordenaar in aantocht.

Gemaskerde man terroriseert erop los

In 2016 debuteerde de Canadese serie Slasher, met het verhaal The Executioner. Het fictieve dorpje Waterbury werd opgeschrikt door een reeks moorden, een gemaskerde man rekende af met iedereen die in zijn pad kwam. Het leverde een afgerond verhaal op, waarna CA en Chiller (de uitzendgemachtigden in Canada en de Verenigde Staten) eruit stapten. Wat volgde was een bijzondere rondgang.

The Executioner, Guilty Party en Solstice

Netflix nam Slasher namelijk over voor het tweede en derde seizoen. Zo kwamen er nieuwe losse verhalen, namelijk Guilty Party in 2017 en Solstice in 2019. Daarna ontstonden echter nieuwe problemen. Kew Media Group, de distributeur van diverse series waaronder Slasher, ging bankroet. Daarop was er lange tijd onduidelijkheid of er nog wel een vervolg ging komen. Uiteindelijk heeft Netflix dus toch alles weer in handen gekregen, waardoor er nu een vierde seizoen wordt gemaakt.

Slasher seizoen 4: Reunion

Het vierde seizoen van Slasher is sinds vorige week in productie, zo is duidelijk geworden uit de productielijsten van Production Weekly. De opnames vinden plaats in Toronto en het vierde seizoen van Slasher zal de titel Reunion krijgen. Waar het seizoen exact over zal gaan én wie er een rol in spelen is niet duidelijk. Een releasedatum is eveneens nog niet bekend, maar gezien het om een horrorserie gaat lijkt de kans aannemelijk dat Slasher seizoen 4 in het najaar van 2021 moet verschijnen. Zo rond Halloween.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?