Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Slecht nieuws over Bridgerton: Seizoen 3 komt pas in 2024

Slecht nieuws voor de fans van Bridgerton. De release van het derde seizoen van de serie laat langer op zich wachten dan gedacht. Dat betekent dat het liefdesverhaal van Colin Bridgerton en Penelope Featherington pas later op Netflix te zien is. Volgend jaar worden de nieuwe afleveringen pas op Netflix verwacht, terwijl eerder nog een gerucht rond ging over een release in december.

Volgend jaar

Adjoa Andoh, beter bekend als Lady Danbury uit Bridgerton, heeft aan Digital Spy laten weten dat Bridgerton seizoen 3 niet dit jaar nog verschijnt. “Seizoen 3 komt volgend jaar uit. Dat zat al een tijdje in de planning. En met ieder seizoen wordt de show iets fantastischer. Het wordt complexer”, legt de actrice uit.

Lady Danbury

Voor het derde seizoen is ook een rol weggelegd voor Lady Danbury, waar we eerder ook meer te weten over kwamen in het eerste seizoen van Queen Charlotte. “Het is duidelijk dat als mensen naar Queen Charlotte kijken, dat ze een sterker beeld krijgen van het achtergrondverhaal van Lady Danbury. En dat zal absoluut bepalen wat je in seizoen 3 ziet van haar”, aldus Andoh. Helaas moeten we dus wel nog even geduld hebben tot het derde seizoen verschijnt. Ondertussen toch aan de slag met Bridgerton? Bekijk dan ook eens de bordspellen die gebaseerd zijn op de serie.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?