Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Slecht nieuws voor Virgin River-fans: Grote verandering voor seizoen 6

Slecht nieuws voor fans van Virgin River. De romantische dramaserie is al seizoenenlang een groot succes op Netflix, maar voor het zesde seizoen is nu toch een vervelende update naar buiten gebracht. Waar de afgelopen twee seizoenen maar liefst twaalf afleveringen telden, moeten we het voor seizoen 6 doen met ‘slechts’ tien afleveringen. Daarmee wordt seizoen 6 ingekort.

Van twaalf naar tien

Fans van Virgin River waren het de eerste seizoenen gewend dat er ‘slechts’ tien afleveringen waren. Het vierde seizoen werden we voor het eerst verwend met twaalf afleveringen die in één keer werden gelanceerd. Voor seizoen 5 werd ervoor gekozen om tien afleveringen in één keer te lanceren en de overige twee kerstafleveringen pas op 30 november uit te brengen. Voor seizoen 6 is er nu voor gekozen om het afleveringenaantal terug te dringen van twaalf naar tien.

Het verhaal

Ildiko Susany, een van de schrijvers van Virgin River, heeft het nieuws over de afleveringen bekendgemaakt. Hij verklapt ook al iets over het verhaal voor seizoen 6: “Ik weet niet precies hoeveel ik al prijs mag geven over seizoen 6, maar ik kan zeggen dat we zeer verheugd zijn om ons te focussen op Mel en Jack. Daarnaast hebben we nog de verhalen van de anderen. We zijn absoluut enthousiast over de reis van Mel en Jack in seizoen 6”, aldus Susany.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?