Laatste nieuws over Netflix

Slot La Casa de Papel laat kijkers beven: “Wát een ontknoping”

Het laatste deel van La Casa de Papel is op vrijdag toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In het weekend zijn de laatste afleveringen volop bekeken door Netflix-abonnees. Op Twitter is men laaiend enthousiast na de lancering van de laatste afleveringen van de Spaanse hitserie.

Afsluiting

In de laatste afleveringen van La Casa de Papel zien we hoe de overval eindigt. De bende zit inmiddels al een tijdje vast in de Spaanse Bank waar inmiddels de laatste uren van de overval slaan. Lukte het ze om ongedeerd het gebouw te verlaten en de hoofdprijs veilig te stellen? Die-hard fans weten inmiddels het antwoord en op Twitter heeft men enthousiast gereageerd op de laatste afleveringen van de serie.

Langdradig

Volgens veel fans ging La Casa de Papel de laatste jaren bergafwaarts. De serie werd voor sommige kijkers te langdradig en ze vergaten waarom ze ooit verliefd werden op de serie. Dat veranderde met de allerlaatste afleveringen van de Spaanse hitserie die louter positief worden ontvangen. Hieronder bekijk je een greep uit de reacties.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?