Laatste nieuws over Netflix

Slotafleveringen Shadowhunters komen eraan op Netflix

Het tweede deel van het derde seizoen van Shadowhunters is onderweg naar Netflix. We kunnen nog twaalf afleveringen verwachten van de serie. Eerder werd al duidelijk dat seizoen 3 het slotseizoen zou worden. Na de aankomende twaalf afleveringen is het definitief klaar voor Shadowhunters.

Shadowhunters

In Shadowhunters zijn tot op heden de eerste vier boeken belicht van de originele serie. Voor het tweede deel van seizoen 3 wordt zeer waarschijnlijk het vijfde boek, City of Lost Souls, gevolgd. Katherine McNamara (Clary) keert terug voor het tweede deel van het seizoen, ondanks dat haar lot bij de midseason finale nog onduidelijk was.

“Kat McNamara komt terug naar de serie. Zonder het te verpesten, het feit dat de hand van Jonathan haar vastgreep, betekent dat er iets vooruitgaat. Ze was niet alleen toen ze die kamer in liep en Lilith deed veel om Jonathan terug te brengen. De arm bewees dat het werkte en dat ze nog leeft”, vertelde uitvoerend producent Todd Slavkin. Clary lijkt dan ook de plek van Jace in te nemen in City of Lost Souls en ze lijkt samen met haar broer Jonathan een leger van donkere shadowhunters te creëren. Haar vriend Jace en beste vriend Simon geloven echter nog dat Clary dood is en dat gaat invloed hebben op de afleveringen. De resterende episodes worden omschreven als ‘hartverscheurend, vreugdevol en opwindend’.

Shadowhunters seizoen 3B onderweg naar Netflix

Het tweede deel van seizoen 3 gaat op 26 februari van start op Netflix. Een dag eerder worden de afleveringen uitgezonden bij Freeform in de Verenigde Staten. De twaalf afleveringen die onderweg zijn, zijn de laatste afleveringen die we nog mogen verwachten.

Netflix speelde een grote rol bij het annuleren van Shadowhunters. De streamingdienst besloot na drie seizoenen de stekker te trekken uit de internationale deal, waardoor Freeform geen mogelijkheid meer zag om de serie in leven te houden. De laatste aflevering is op 14 mei bij Netflix te zien. Hieronder is alvast een trailer te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?