Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Bates Motel met Rihanna in februari op Netflix

Bates Motel seizoen 5 Rihanna Netflix

Het vijfde en tevens laatste seizoen van Bates Motel zal in februari op Netflix verschijnen. Het is een bijzonder seizoen, want het vertelt het slotverhaal van Norman en Norma Bates, waarbij de overlap met Psycho plaats zal vinden. En daarvoor speelt Rihanna een belangrijke rol.

De prequel van Psycho

Bates Motel is afgeleid van de legendarische film Psycho van Alfred Hitchcock. Wordt er vaak een vervolg gemaakt, in dit geval is ervoor gekozen om juist te vertellen hoe het zover is gekomen met Norman Bates. De prequel laat zien hoe moeder Norma en zoon Norman Bates verder leven zodra de man van Norma onder verdachte omstandigheden is overleden. Moeder en zoon verhuizen naar Oregan om een motel te runnen.

Rihanna speelt Marion Crane

Het vijfde en laatste seizoen van Bates Motel komt op 20 februari op Netflix. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor Rihanna. Het slotseizoen is namelijk de eigentijdse vertelling van Psycho, waarin het uiteraard zal draaien om Marion Crane. De nietsvermoedende bezoeker van het motel wordt gespeeld door Rihanna.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?