Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Better Call Saul laat veel langer op zich wachten

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul zal dit jaar niet meer verschijnen. Dat was oorspronkelijk wel de planning, want het is alweer een jaar geleden dat het vijfde seizoen van start ging. De opnames zijn echter volledig stil komen te liggen.

Bob Odenkirk

In Better Call Saul speelt Bob Odenkirk de hoofdrol. Hij laat aan Deadline weten dat de opnames van het zesde seizoen pas in maart van start zullen gaan. Dit heeft alles te maken met corona en de agenda’s van de diverse acteurs die vervolgens op elkaar moesten worden afgestemd. “Ik kan niet wachten op het vuurwerk. Onze serie is een slowburner, de makers hebben het echt opgebouwd. Natuurlijk waren er opwindende momenten, maar het einde wordt het uiterst intensief.” Het zesde seizoen zal ook langer zijn dan gebruikelijk met meer afleveringen.

Saul Goodman

Voor dat slotstuk moeten we dus flink wat geduld opbrengen. De verwachting is dat Better Call Saul seizoen 6 pas aan het begin van 2022 zal worden gelanceerd door AMC. Deze Amerikaanse zender heeft de eerste uitzendrechten, daarna mag Netflix de reeks wereldwijd streamen. Better Call Saul is de prequel van Breaking Bad, waarin de focus is gelegd op advocaat Saul Goodman. Hij begint de serie als Jimmy McGill en langzaam maar zeker wordt hij de louche advocaat.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?