Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Good Girls eind augstus naar Netflix

Het slotseizoen van Good Girls heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Seizoen 4 van de serie over drie moeders verschijnt op 31 augustus op Netflix. Het betekent wel meteen de laatste keer dat we aan de slag kunnen met de misdaadkomedie. Alhoewel eerst nog gehoopt werd op nog één seizoen, bleek dat uiteindelijk niet haalbaar vanwege financiële redenen.

Beth, Annie en Ruby

In Good Girls staan drie moeders centraal: Beth, Annie en Ruby. Ze hebben het financieel gezien allemaal niet echt breed en verzinnen een plan om ervoor te zorgen dat ze een financiële boost krijgen. Wat ze dan nog niet weten, is dat die actie ze in de keiharde criminele wereld brengt.

Wanneer komt Good Girls seizoen 4 op Netflix

Het einde van Good Girls is in zicht op Netflix. Vanaf 31 augustus verschijnt het complete vierde seizoen van de serie online. Daarmee is Netflix er razendsnel bij, want pas op 22 juli werd de laatste aflevering van het seizoen uitgezonden in de Verenigde Staten. Het slotstuk telt met zestien afleveringen ook nog eens meer afleveringen dan normaal. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Bekijk de trailer van Good Girls seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?