Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Greenleaf deze zomer op Netflix; spin-off in de maak

Greenleaf seizoen 3 Netflix

Na vijf seizoenen valt het doek voor Greenleaf. De dramaserie draait het slotseizoen momenteel in de Verenigde Staten op OWN (Oprah Winfrey Network) en volgende maand komt deze al op Netflix. Het verhaal is daarmee nog niet helemaal klaar, want er wordt gewerkt aan een spin-off.

Familie Greenleaf in Memphis

Lang was het onzeker of er een vijfde seizoen zou komen, maar deze is uiteindelijk toch besteld. Tien afleveringen zijn er gemaakt, welke momenteel in de Verenigde Staten verschijnen. Op 12 augustus komen alle episodes vervolgens naar Netflix. De serie is een drama rondom een grote kerkgemeenschap. De centrale rol is weggelegd voor de familie Greenleaf en hun gemeenschap in Memphis.

Spin-off in de maak

Waar het verhaal van Greenleaf verteld is, wil OWN het succes van de reeks niet zomaar aan de kant schuiven. Er is dan ook een spin-off aangekondigd. “Deze plannen zijn we gaan uitwerken nadat de support van de fans toen we het slotseizoen hadden aangekondigd”, zo laat OWN weten.” Er wordt nog niet met een woord gerept welke personages uit Greenleaf te zien zullen zijn in de spin-off en welke richting deze nieuwe reeks heen zal gaan. Dit is voorlopig dus nog afwachten.

Bekijk de trailer van Greenleaf seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?