Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen La Casa de Las Flores in april te zien op Netflix

De serie La Casa de Las Flores komt in april tot een einde. Met drie seizoenen en een special is de bizarre Mexicaanse dramakomedie voorbij. Het slotseizoen staat gepland voor donderdag 23 april en de eerste beelden daarvan zijn door Netflix gelanceerd.

Het dubbelleven van Ernesto

De zwarte komediereeks La Casa de Las Flores leert ons de Mexicaanse familie De La Mora kennen. Ze bezitten een schitterend landgoed en runnen een bloemenzaak. Op het jaarlijkse feest rondom de verjaardag van de vader (Ernesto) van het gezin mag uiteraard niets of niemand ontbreken. Er hangt een vrouw zichzelf op in de bloemenzaak, waardoor het feest abrupt tot een einde komt. Al snel blijkt dat het gaat om Roberta, de minnares van de vader van het gezin. De oudste dochter blijkt hiervan op de hoogte en eigenlijk van nog veel meer. Ernesto hield er namelijk een dubbelleven op na.

Drie seizoenen en een special

Het is een vertrekpunt van een bizarre serie waarbij je van de ene in de andere verbazing valt. Na twee seizoenen verscheen er op Netflix ook de special La Casa de Las Flores: El Funeral. Een special die los te kijken is, waarin het verhaal tijdens de begrafenis van één van de hoofdpersonages wordt verteld. Op 23 april zal er een einde komen aan The House of Flowers. Daarin keren we terug in de tijd naar 1979, toen de ouderen van nu als tiener hele andere plannen met hun leven bleken te hebben.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?