Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Lucifer krijgt extra afleveringen: 6 uur erbij!

Lucifer Netflix seizoen 5

Lucifer-fans kunnen uit gaan kijken naar een waanzinnig slot van de serie. In eerste instantie zou het vijfde en laatste seizoen van de serie even lang worden als het vierde seizoen. Daar is nu verandering in gekomen. Want er zijn extra afleveringen aangekondigd.

Zes extra afleveringen Lucifer

Het laatste seizoen van Lucifer zal nu uit zestien in plaats van tien afleveringen gaan bestaan. Daarin zal het verhaal van Lucifer Morningstar in Los Angeles worden afgerond. Na drie seizoenen werd de serie gecanceld door FOX, waarop Netflix de reeks voor de poorten van de hel wist te redden. Er werd een nieuw seizoen gemaakt, dat in mei verscheen. Niet veel later werd een vijfde seizoen aangekondigd.

Zestien uur genieten

Dit zou wel gelijk het slotseizoen van Lucifer worden, waar de makers ook vrede mee hadden. Ze konden het verhaal namelijk goed afronden. Dat zal nu helemaal lukken door de extra episodes. In totaal zal het vijfde seizoen nu bestaan uit liefst zestien uur. Deze afleveringen worden verwacht in 2020, een extra datum heeft Netflix nog niet bekendgemaakt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Lucifer seizoen 5 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?