Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Lucifer opgesplitst in twee delen

Het vijfde en tevens laatste seizoen van Lucifer zal in veel opzichten speciaal worden. De opnames zijn momenteel bezig en daar is dankzij Kelly Clarkson groot nieuws naar buiten gekomen. Het seizoen wordt namelijk in twee delen gesplitst.

Tom Ellis verklapt groot nieuws

De afgelopen week ging de bekende zangeres en American Idol-winnaar van 2012 langs op de set van Lucifer. Als superfan kreeg ze een rondleiding van de cast, sprak met ze én wist via Tom Ellis nog een groot nieuwtje te scoren. Hij vertelde namelijk dat het seizoen in twee delen zal worden opgedeeld.

Kleine onderbreking tussen twee delen

In eerste instantie zou het vijfde seizoen net zoals het vierde seizoen uit slechts tien afleveringen bestaan. Uiteindelijk werd bekendgemaakt dat het seizoen was verlengd tot zestien afleveringen, waardoor het verhaal volledig kon worden afgerond. Dit heeft nu tot gevolg dat seizoen vijf van Lucifer in twee delen wordt geplaatst op Netflix. Er komen acht episodes online en ‘na een kleine onderbreking’ ook de resterende acht afleveringen volgens Ellis.

Bekijk het bezoek van Clarkson bij Lucifer

Wil je direct op de hoogte gebracht worden de releasedatum van Lucifer seizoen 5 bekend is gemaakt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?