Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Manifest heeft officiële releasedatum en eerste beelden

Manifest seizoen 4 heeft een releasedatum te pakken. Op 28 augustus werd dit bekendgemaakt, wat te verwachten viel omdat dit gekoppeld is aan het vliegtuignummer van de serie: Flight 828. Een verrassing is de releasedatum niet, want ook deze heeft een diepere betekenis.

Dag van de terugkeer

Flight 828 keerde terug op aarde op 4 november… en inderdaad is vrijdag 4 november de datum dat het vierde seizoen van Manifest zal beginnen op Netflix. Showrunner Jeff Rake had dit een aantal maanden geleden eigenlijk al verklapt, toen hij had gezegd dat het nieuwe seizoen in november zou verschijnen. Volgers van de serie wisten toen al genoeg.

Extra lang seizoen in twee delen

Om het verhaal van Manifest helemaal af te ronden hebben de makers de tijd gekregen. Daardoor is het ook een extra lang seizoen met veel afleveringen. Dit zorgt er wel voor dat ervoor is gekozen om het seizoen in twee delen te laten verschijnen, omdat de opnames van het tweede deel ook simpelweg nog niet zijn afgerond. De eerste tien afleveringen zullen dus op 4 november verschijnen, de resterende episodes op een later moment in 2023.

➡ Manifest seizoen 4: Alles wat we al weten

Bekijk de teaser van Manifest seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?