Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen The Big Bang Theory in oktober op Netflix

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory zal het slotstuk al snel gaan krijgen op Netflix. Afgelopen zomer werden de eerste elf seizoenen van de populaire sitcom toegevoegd aan de streamingdienst. Nu is bekendgemaakt dat in oktober al het twaalfde en tevens laatste seizoen zal verschijnen.

Penny, Sheldon, Leonard, Rajesh en Howard

Het begin van The Big Bang Theory is met Penny, de nieuwe buurvrouw van Sheldon en Leonard. De twee ‘nerds’ zijn de hele dag samen met Rajesh en Howard. Het vreemde kwartet leert mede dankzij Penny dat er ook een andere wereld bestaat naast comics en Star Trek. Omgekeerd leert Penny ook steeds meer van hun wereld.

The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix

Het levert de meest hilarische afleveringen op, waardoor The Big Bang Theory één van de meest populaire sitcoms allertijden werd. Uiteindelijk kwam op 16 mei 2019 een einde aan de reeks, want toen verscheen de laatste aflevering van seizoen 12. Dit slotseizoen zal nu op 1 oktober aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd. Het zijn goede dagen voor sitcom-fans, want deze week werd ook al bekend dat Seinfeld naar Netflix komt.

Dit komt er nog meer binnenkort op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?