Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen The Good Place begint eind september op Netflix

Het vierde en laatste seizoen van The Good Place gaat komende maand beginnen. De gelaagde komedieserie bedacht door Michael Schur (Brooklyn Nine-Nine) wordt in de Verenigde Staten uitgezonden door NBC. Eén dag na de uitzending verschijnt iedere episode al op Netflix.

Razendsnel erbij

The Good Place zal op donderdag 26 september beginnen aan het vierde seizoen op NBC. Netflix heeft bekendgemaakt dat een dag later, vrijdag 27 september, de eerste aflevering te zien zal zijn op de streamingdienst. In de week voor de episode komt NBC met een special, waarin onder meer de makers en castleden aan het woord komen. Of dit ook wordt toegevoegd aan Netflix is nog niet bekend.

Laatste aflevering een uur

Wel is duidelijk dat het slotseizoen van The Good Place opnieuw zal bestaan uit dertien afleveringen. De allerlaatste aflevering zal liefst drie keer zolang duren als de normale episodes. When You’re Ready, zoals deze aflevering zal heten, duurt liefst een uur.

Slotseizoen The Good Place

Het vierde seizoen van The Good Place is het slotseizoen. Dit is een keuze van Michael Schur, die bij NBC heeft aangegeven dat hij het verhaal wil afronden. Gezien de ontwikkelingen in de voorafgaande seizoenen is dit te begrijpen. Het viertal dat in The Good Place terecht kwam, was in het derde seizoen terug op aarde. Daar bleek al snel dat ze terug moesten om echt oplossingen te vinden. Die stap is nu gezet, waardoor het eindspel begint.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?