Laatste nieuws over Netflix

Slotstuk van The Ranch komt in januari op Netflix

De laatste tien afleveringen van The Ranch zullen in januari te zien zijn op Netflix. De serie van Ashton Kutcher wordt na vier seizoenen afgerond. Ieder seizoen werd in twee delen online gezet, zo ook voor het slotseizoen. In september verscheen deel 7 en op vrijdag 24 januari is het raak voor het achtste en laatste deel.

Van sitcom naar portie drama

In de loop van de seizoenen heeft The Ranch een opmerkelijke ontwikkeling meegemaakt. De serie begon met de terugkeer van Colt Bennett (Kutcher) naar zijn ouderlijk huis na een mislukte American Football-carrière. Met doldwaze grappen en grollen was het een pure sitcom, maar daar is verandering in gekomen. Er kwam steeds meer leed in het leven van Colt en het zevende deel werd zelfs afgesloten met een grote cliffhanger.

Wie heeft er geschoten?

Danny Masterson speelde in de eerste seizoenen van The Ranch mee, maar hij werd tijdens het derde seizoen uit de serie geschreven. Masterson werd beschuldigd voor grensoverschrijdend gedrag tegenover vier vrouwen. In de serie zou hij een motorongeluk hebben gehad, maar iedereen zag in Nick de schuldige van zijn vermoedelijke dood. Wanneer Nick aan het einde van het zevende deel weer opdook, gaan alle mannen op pad om wraak te nemen. In de caravan van Nick horen we een schot, maar wie heeft er geschoten? Dat is de grote cliffhanger waar in het slotstuk van The Ranch antwoord op moet komen. Net zoals of Colt en Abby het nog gaan bijleggen en of de familie Bennett hun ranch kunnen behouden. Vanaf 24 januari komen de antwoorden met de laatste tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?