Laatste nieuws over Netflix

Slotstuk voor Masterson in The Ranch vanaf juni te zien

Het vijfde deel van The Ranch verschijnt op 15 juni op Netflix, dit heeft de serie zelf bekendgemaakt via Twitter. De focus zal liggen op het huwelijk van Colt en Abby, maar tegelijkertijd is het ook vooral de vraag wat er met Rooster zal gebeuren. Zijn vertolker Danny Masterson is namelijk aan de kant gezet.

Van pure humor naar flink drama

Hadden de eerste delen van The Ranch (ieder seizoen is in twee helften gesplitst waardoor er gesproken wordt over delen) vooral een pure sitcom toon met veel humor, dat is met name in het vierde deel verschoven naar toch flink wat dramatische momenten. Relaties liepen stuk, de familiebanden hadden het zwaar, Abby raakte haar werk kwijt en Beau kreeg een hartaanval. Alles lijkt nu op zijn pootjes terecht te komen met het huwelijk van Colt en Abby.

Wat gaat er met Rooster gebeuren

Een groot vraagteken hangt rondom Rooster. De broer van Colt lijkt moeilijk weg te denken uit The Ranch, maar het vijfde deel is toch het laatste waarin hij te zien zal zijn. Danny Masterson heeft al lange tijd verdenkingen van seksuele intimidatie tegen zich. In december besloten de makers van The Ranch hem te ontslaan, dit overigens tot woede van Masterson. De opnames van het vijfde deel waren dan ook de laatste waar hij betrokken bij was. Hoe dit alles gaat verlopen zien we vanaf 15 juni.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?