Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Trailer Bridgerton seizoen 2: Anthony Bridgerton aan zet

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn inmiddels afgerond. Tijdens Tudum, een wereldwijd fan event van Netflix, kwam een deel van de cast bij één om het tweede seizoen te bespreken. Nu is ook de officiële trailer verschenen van Bridgerton seizoen 2 dat vanaf 25 maart te bekijken is op Netflix.

Anthony Bridgerton

In het eerste seizoen zagen we hoe Daphne Bridgerton op zoek ging naar de ware liefde. Die vond zij bij de Duke of Hastings. Nu is het de vraag of het ook Anthony Bridgerton gaat lukken om de ware liefde te vinden. Het wordt een verhaal met een lach en een traan, zo gaf de cast al aan.

Jonathan Bailey, de acteur die voor Bridgerton in de huid kruipt van Anthony, vertelde al: “Hij heeft veel aan zijn hoofd, maar hij krijgt geen ruimte om daarmee om te gaan.” Nicola Coughlan, verantwoordelijk voor de rol van Penelope, beschrijft Anthony als een ui met veel lagen. “Het veroorzaakt veel tranen”, reageert Bailey. “Want ik ben me natuurlijk bewust van de giftigheid, de controle, de manipulatie.”

Bridgerton seizoen 2

Het wachten is nu dan ook op het tweede seizoen van Bridgerton. Dat tweede seizoen komt op 25 maart op Netflix Netflix heeft nu de officiële trailer vrijgegeven van het tweede seizoen. Daarin maken we kennis met Charithra Chandran die de rol van Edwina Sharma vertolkt. Lukt het Anthony om de liefde van zijn leven te vinden?

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Bekijk de trailer

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?