Laatste nieuws over Netflix

Snelle komt na topjaar met eigen docu naar Netflix

Snelle is in 2020 de meest gestreamde artiest in Nederland op Spotify. Ook in 2021 zal hij volop in de picture staan, want Netflix heeft de rechten verworven van een documentaire over de singer song rapper. Snelle: Zonder Jas naar Buiten zal komend jaar op Netflix verschijnen.

Van underdog naar grootste artiest

In de eerste documentaire over de jonge, succesvolle artiest zien we hoe Snelle is uitgegroeid van underdog tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. We volgen Snelle rondom de lancering van zijn nieuwe album en staan stil bij hoe zijn leven er vandaag de dag uitziet. De regie van Snelle: Zonder jas naar buiten is in handen van Anne de Clercq. In de documentaire komen naast directe familie en vrienden van Snelle ook verschillende collega-artiesten aan het woord.

Alles is zo ontzettend snel gegaan

Snelle zelf over de documentaire: “Met deze film wil ik graag een inkijkje geven in mijn leven achter de schermen. Het afgelopen anderhalf jaar is ontzettend snel gegaan en soms besef ik zelf niet eens goed wat me allemaal is overkomen. Mede dankzij mijn jeugdvrienden, ben ik gekomen waar ik nu ben en blijf ik met beide benen op de grond, of we vliegen samen! Ik hoop mensen te inspireren om te doen wat zij diep van binnen voelen. Ik denk best veel na, maar luister ook altijd naar m’n hart en gevoel. Met hard werken, dingen laten, de juiste mindset en de juiste mensen om je heen is er heel veel mogelijk. Ongeacht wat een ander zegt of vindt. Dat wil ik laten zien.” Een releasedatum is er nog niet voor Snelle: Zonder Jas naar Buiten, maar de docu zal in ieder geval in 2021 verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?