Laatste nieuws over Netflix

Snowpiercer: de nieuwe verslaving voor The 100-fans?

Snowpiercer heeft eindelijk de eerste beelden en TBS heeft ook laten weten wanneer de serie in de Verenigde Staten zal verschijnen. Goed nieuws dus ook voor ons, want Netflix kocht de rechten van Snowpiercer tegelijk aan met You. En afgaande op de trailer wordt dit een serie voor fans van The 100.

Snowpiercer: Samenleving in een trein

In 2013 verscheen al de film Snowpiercer. Vanaf het begin van 2020 zal de serie verschijnen op TBS. Doordat een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd gaat, is de wereld ijskoud geworden. Buiten is de temperatuur inmiddels teruggelopen naar -119 graden. Er zijn nog wel wat overlevenden, maar die zitten allemaal aan boord van een gigantische trein. Daar zullen ze moeten blijven tot de aarde weer is hersteld.

De armen komen in opstand

Net zoals in The 100 moeten de overlevenden dan ook zien te leven in een afgesloten ruimte, waarbij er duidelijke rangen en klassenverschillen zijn ontstaan. De rijken hebben heel veel luxe, terwijl de armen al blij mogen zijn met een hoekje. Er komt dan ook een opstand. De verwachtingen zijn hoog gespannen rondom Snowpiercer, want Graeme Manson heeft de serie geproduceerd. Hij was ook verantwoordelijk voor Orphan Black.

Bekijk alvast de trailer van Snowpiercer

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Snowpiercer naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?