Laatste nieuws over Netflix

Snowpiercer gered; finaleseizoen deze zomer tóch te zien

Anderhalf jaar geleden zaten de fans van Snowpiercer al klaar voor het vierde seizoen, toen ging het mis. TNT had namelijk besloten om het seizoen niet uit te gaan zenden, terwijl de zender een jaar eerder het vierde en tevens laatste seizoen had aangekondigd. Maar nu is er redding, want het seizoen is toch te zien!

Wijzigingen Warner Bros

In de Verenigde Staten zijn er bij veel omroepen grote wijzigingen. Zo is USA Network (o.a. Suits, The Sinner) al gestopt met het maken van series, ook The CW (Riverdale, The Flash, Arrow) is veel series aan het afronden. Bij Warner Bros – de overkoepelende organisatie van onder meer TNT – zijn er eveneens grote wijzigingen en worden veel titels abrupt gestopt. Ook wanneer ze al op de plank liggen. Dat is dus ook het geval bij Snowpiercer.

Gezocht naar nieuw onderkomen

Seizoen 4 van Snowpiercer is al geproduceerd, maar zal door TNT dus niet worden uitgezonden. Torrow Studios, de makers van de ijskoude apocalyptische serie, gingen op zoek naar een andere partij om het vierde seizoen uit te zenden. Dat is uiteindelijk gelukt, want AMC nam de serie over. En zal deze zomer de afleveringen al gaan uitzenden!

Weer wekelijks te zien?

De eerste teaser is te zien en vanaf zondag 21 juli zal Snowpiercer seizoen 4 te zien zijn op AMC. De grote vraag is nu nog wel wanneer Netflix de serie mag gaan streamen. Tijdens de vorige seizoenen liep Snowpiercer namelijk wekelijks mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Of die deal ook met AMC loopt is nog de vraag.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?