Laatste nieuws over Netflix

Snowpiercer komt vanaf mei wekelijks op Netflix

Snowpiercer zal door Netflix wekelijks worden uitgezonden, tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT. De serie wordt nu al gezien als de opvolger van The 100 en een tweede seizoen is al in productie.

Overleven in een trein

In Snowpiercer moet een groep mensen in een trein zien te overleven. Doordat een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd gaat, is de wereld ijskoud geworden. Buiten is de temperatuur inmiddels teruggelopen naar -119 graden. Er zijn nog wel wat overlevenden, maar die zitten allemaal aan boord van een gigantische trein. Daar zullen ze moeten blijven tot de aarde weer is hersteld.

Producer van Orphan Black

Net zoals in The 100 moeten de overlevenden dan ook zien te leven in een afgesloten ruimte, waarbij er duidelijke rangen en klassenverschillen zijn ontstaan. De rijken hebben heel veel luxe, terwijl de armen al blij mogen zijn met een hoekje. Er komt dan ook een opstand. De verwachtingen zijn hoog gespannen rondom Snowpiercer, want Graeme Manson heeft de serie geproduceerd. Hij was ook verantwoordelijk voor Orphan Black.

Vanaf mei wekelijks op Netflix

In de Verenigde Staten wordt Snowpiercer uitgezonden door TNT. Deze zender zal de reeks wekelijk op de buis brengen vanaf zondag 17 mei. Netflix laat weten dat de serie in Nederland wekelijks zal verschijnen. De enige onbeantwoorde vraag is op welke dag dit zal zijn. Mogelijk al iedere maandag, maar mogelijk een paar dagen later. Nog meer goed nieuws is dat er minimaal een tweede seizoen zal komen, hiervan zijn zelfs de opnames al begonnen.

Bekijk de trailer van Snowpiercer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?