Laatste nieuws over Netflix

Snowpiercer nu al verlengd met derde seizoen

Snowpiercer is nog lang niet voorbij, want de trein zal nog wel even door het winterse land door denderen. Het was een publiek geheim dat de serie al in productie was voor een derde seizoen. Nu is dit nieuws ook officieel naar buiten gebracht.

Groot succes in Amerika

Voor de release van de serie werd er al gewerkt aan het tweede seizoen. De reeks begon afgelopen zomer en vanaf volgende week is wekelijks een aflevering van het tweede seizoen te zien. TNT, de zender die in de Verenigde Staten de rechten in handen heeft, laat nu weten dat er een derde seizoen zal komen. Hier wordt al aan gewerkt. Afgelopen zomer was de serie met Daveed Diggs en Jennifer Connelly de best bekeken nieuwe serie van de maand mei. Dat er hard wordt gewerkt aan een vervolg is dan ook niet verrassend.

Een bevroren wereld

Het tweede seizoen zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen. Daarin gaan we zien hoe het verder gaat nu er een tweede trein is gearriveerd. De wereld is volledig bevroren en alleen de upperclass heeft weten te overleven door in een trein rond de aarde te reizen. Een aantal verstekelingen en het personeel begint echter in opstand te komen, wat voor een grote explosie zal zorgen op de trein.

Mr. Wilford

Aan het einde van het eerste seizoen blijkt er echter een tweede trein te zijn en daarin zit Mr. Wilford. De grote bedenker van Snowpiercer, maar van wie inmiddels gedacht werd dat hij dood was. Het zet alle verhoudingen opnieuw op scherp en zal ook een nieuwe hiërarchische verdeling creëren. Hoe dit zal verlopen zien we in het tweede seizoen van Snowpiercer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?