Laatste nieuws over Netflix

Snowpiercer raast in januari verder met seizoen 3

Het derde seizoen van Snowpiercer is aanstaande. De Amerikaanse zender TNT heeft aangekondigd dat de reeks in januari weer van start zal gaan. Daarmee is ook duidelijk wanneer Snowpiercer de herstart zal beleven op Netflix. Begin december is ook de trailer gelanceerd.

Exact een jaar later

De post-apocalyptische serie begon in de zomer van 2020 en afgelopen winter volgde al het tweede seizoen. De trein stond vervolgens wel langer stil, exact een jaar om precies te zijn. Het tweede seizoen begon op 25 januari 2021, het derde seizoen zal één dag eerder van start gaan op de Amerikaanse buis: 24 januari 2022.

Heeft Melanie haar isolement overleefd?

Het einde van seizoen 2 eindigt met het exploderen van de Snowpiercer. De tiendelige overgebleven ‘piratentrein’ keerde terug om de gestrande Melanie Cavill te vinden. Layton en Alex zouden ontdekken dat ze haar langdurige isolement niet heeft overleefd.. Of? Het blijft de vraag, want Jennifer Connelly, de actrice die Melanie vertolkt, zal namelijk wel terugkeren voor het derde seizoen.

Wanneer start Snowpiercer seizoen 3 op Netflix

Door de bekendmaking van de startdatum in de Verenigde Staten is vrij nauwkeurig aan te geven wanneer Snowpiercer seizoen 3 van start gaat op Netflix. De eerste twee seizoenen waren telkens een dag later te zien in Nederland. De eerste aflevering van seizoen 3 wordt dan ook bij ons verwacht op 25 januari 2022. Goed nieuws daarnaast is ook dat er al een vierde seizoen is aangekondigd.

Bekijk de trailer van Snowpiercer seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?