Laatste nieuws over Netflix

Snowpiercer seizoen 2 razendsnel van start op Netflix

Het tweede seizoen van Snowpiercer komt veel sneller dan verwacht. Afgelopen zomer was het eerste seizoen te zien van de treinreis in wel zeer winterse omstandigheden. Het is dan ook een serie voor de winter en het tweede seizoen is ook daadwerkelijk in de wintermaanden te zien. Vanaf komende maand zelfs al op Netflix.

Januari al van start

Seizoen 2 van Snowpiercer zal in de Verenigde Staten op maandag 25 januari debuteren. Tijdens het eerste seizoen was iedere aflevering een dag later al te zien op Netflix. De verwachting is dat dit nu niet anders zal zijn en we dus vanaf 26 januari aan de slag kunnen met het vervolg van onze treinreis. Of kunnen we inmiddels betere zeggen: treinreizen.

Een bevroren wereld

Het tweede seizoen zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen. Daarin gaan we zien hoe het verder gaat nu er een tweede trein is gearriveerd. De wereld is volledig bevroren en alleen de upperclass heeft weten te overleven door in een trein rond de aarde te reizen. Een aantal verstekelingen en het personeel begint echter in opstand te komen, wat voor een grote explosie zal zorgen op de trein.

Mr. Wilford

Aan het einde van het eerste seizoen blijkt er echter een tweede trein te zijn en daarin zit Mr. Wilford. De grote bedenker van Snowpiercer, maar van wie inmiddels gedacht werd dat hij dood was. Het zet alle verhoudingen opnieuw op scherp en zal ook een nieuwe hiërarchische verdeling creëren. Hoe dit zal verlopen zien we in het tweede seizoen van Snowpiercer.

Bekijk de teaser van Snowpiercer seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?