Laatste nieuws over Netflix

Snowpiercer seizoen 2 wordt nu al opgenomen

Snowpiercer-Netflix

Snowpiercer moet nog debuteren, toch wordt het tweede seizoen nou al gemaakt. De serie zal pas in 2020 op TNT verschijnen, waarbij Netflix de internatonale streamingrechten heeft. In mei van dit jaar werd Snowpiercer echter al verlengd voor een tweede seizoen.

Overleven op een trein

Snowpiercer wordt nu al gezien als de volgende verslaving voor fans van The 100. Speelt die serie zich honderd jaar in de toekomst af op zowel de aarde als in de ruimte, Snowpiercer is een samenleving in een trein die rond de aarde raast. Doordat een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd gaat, is de wereld ijskoud geworden. Buiten is de temperatuur inmiddels teruggelopen naar -119 graden. De overlevenden zitten in een trein, maar daar begint opstand uit te breken.

Snowpiercer seizoen 2 al in de maak

In 2020 zal het eerste seizoen dus verschijnen en op een tweede seizoen zal niet lang gewacht hoeven te worden. De productie is namelijk al onderweg, waarbij een aantal nieuwe acteurs hun opwachting maken. Daarbij Sean Bean, bekend van Game of Thrones als Eddard Stark. Hij heeft een vaste rol in het tweede seizoen van Snowpiercer, maar wie zijn personage zal zijn is nog niet naar buiten gebracht.