Laatste nieuws over Netflix

Somerhalder in nieuwe vampierenserie V-Wars op Netflix

V-Wars is de nieuwste vampierenserie van Netflix en zal dit kalenderjaar nog te zien zijn op de streamingdienst. Er is een belangrijke rol weggelegd voor Ian Somerhalder, die al ervaringen heeft in dit genre als Damon Salvatore in The Vampire Diaries.

V-Wars: Vampieren Oorlog

De sci-fi horrorserie V-Wars is gebaseerd op de stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson. Na een mysterieus virus beginnen mensen te transformeren in vampieren. Zo staat dr. Luther Swann opeens recht tegenover zijn beste vriend, nu een krachtige vampierleider.

Somerhalder als dr. Luther Swann

Somerhalder heeft de hoofdrol in V-Wars als dr. Luther Swann. Hij valt midden in het uitbreken van de eerste Vampiere War (vampieren oorlog). Er worden wrede moorden gepleegd door kersverse vampieren en volledige veldslagen met terroristische cellen. Daartussen proberen vredesmorterende facties de boel in bedwang te houden.

V-Wars seizoen 1 op Netflix

Behalve Somerhalder zijn er rollen weggelegd voor onder meer Adrian Holmes, Jacky Lai, Peter Outerbridge, Kyle Breitkopf en Sydney Meyer. Het eerste seizoen van V-Wars zal op 5 december op Netflix verschijnen, het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van ongeveer een uur. Een trailer is nog niet verschenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?