Laatste nieuws over Netflix

Sorjonen komt met film: The Mural Murders

Sorjonen Bordertown Netflix

Sorjonen krijgt een verrassend vervolg. De Finse crimeserie is drie seizoenen onderweg, die allemaal te zien zijn op Netflix. Er wordt nu gewerkt aan een film met de titel The Mural Murders. Netflix heeft de rechten inmiddels verworven.

The Mural Murders

Sorjonen, ook bekend onder de Engelse titel Bordertown, is een groot succes in Finland. De serie werd door Netflix aangekocht en zorgde daarmee ook voor internationale bekendheid. Er zorgt inmiddels dus al voor drie seizoenen en een nieuwe film. The Mural Murders zal volgende maand beginnen met de opnames en wordt in Finland in de bioscoop getoond. Netflix heeft de internationale streamingrechten verworven.

Kari Sorjonen

Kari Sorjonen is een geroemde rechercheur, want aan een korte blik op een plaats delict heeft hij voldoende om precies te zien wat er is gebeurd. Toch is zijn familie hem liever dan zijn werk. Kari’s vrouw Paulina overleeft een hersentumor en dat is voor hem reden om voor te stellen om te verhuizen van Helsinki naar het piepkleine Lappeenranta. Daar belandt hij al snel in heel wat heftige zaken. In The Mural Murders zal Sorjonen tegenover Lasse Maasalo komen te staan. De verkiezingsstrijd wordt al hevig gevoerd op de sociale media. Wanneer de drie meest gekozen mensen verdwijnen, wordt Sorjonen gevraagd om mee te werken aan de zaak. De film moet in het najaar van 2021 verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?