Trailers

Soundtrack van maker Gossip Girl heeft trailer en releasedatum

De dramaserie Soundtrack zal in december op Netflix verschijnen. De muzikale reeks volgt mensen die allemaal verbonden zijn door hun liefde voor muziek. De verwachtingen zijn hooggespannen doordat Joshua Safran de serie heeft gemaakt.

Van Gossip Girl via Quantico naar Soundtrack

Safran was één van de producers en schrijver van Gossip Girl, hij is momenteel dan ook betrokken bij de doorstart van Gossip Girl. In de tussentijd maakte Safran onder meer Quantico en Smash. Voor Fox was hij bezig met de serie Mixtape, maar de rechten werden overgenomen door Netflix. De streamgdienst besloot de naam van de serie daarop ook te veranderen in Soundtrack.

Liefde voor muziek

In Soundtrack draait het allemaal om muziek. In Los Angeles worden diverse mensen gevolgd die allemaal iets hebben met muziek en wat daarbij komt. We volgen liefdesverhalen met muziek als rode draad. Want dat zit bij iedereen in het hart en in het hoofd. In de cast zitten onder meer Callie Hernandez, Jahmill French, Jenna Dewan en Madeleine Stowe. Het volledige eerste seizoen is te zien vanaf 18 december op Netflix.

Bekijk de trailer van Soundtrack

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?