Laatste nieuws over Netflix

Soundtrack na één seizoen gecanceld

Netflix heeft besloten om Soundtrack na één seizoen stop te zetten. Het eerste seizoen verscheen op 18 december, maar de knoop is nu al doorgehakt door de streamingdienst zodat de musical dramaserie is gecanceld.

Moeizame opstart

De productie van Soundtrack kwam al moeizaam op gang. In eerste instantie zou Fox ermee aan de slag gaan en onder de titel Mixtape. Na de pilot besloot de zender er echter niets mee te gaan doen. Netflix pakte daarop de serie op en liet wel een volledig seizoen maken. Dat heeft nu dus niet positief uitgepakt.

Geen goede scores voor Soundtrack

Soundtrack draait om een groep mensen in Los Angeles die een liefdesconnectie maken door middel van dans en muziek. Een exacte reden van het besluit geeft Netflix niet, maar vermoedelijk zal het gaan om het aantal kijkers. Na een maand maakt Netflix altijd de balans op van de start van een serie en naar Soundtrack zullen te weinig mensen hebben gekeken. Ook de reviews waren niet positief. Zo scoorde Soundtrack op Rotten Tomatoes maar 38% en op IMDb is de score een 6,8. Dat dit gebaseerd is op slechts 1.127 stemmen is veelzeggend.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?